Our Menu
Based on locally-sourced ingredients Yiannis Parikos suggest a new, inventive approach to traditional flavors of the Greek cuisine. Having that in mind, he crafts a menu where everything is to share. Enjoy modern Greek cuisine – the Greek way.












RAW BAR
Σεβίτσε λαβράκι με ντοματίνια, αβοκάντο, tiger milk, κόλιανδρο και τσίλι
Sea bass ceviche with cherry tomatoes, avocado, tiger milk, coriander, and chili
Σεβίτσε αστακού με χρωματιστά ντοματίνια, jalapeno, yuzu και χυμό ντομάτας
Lobster ceviche with colored cherry tomatoes, jalapeno, yuzu, and tomato juice
Καρπάτσιο φαγγρί με αχινό, λαίμ, πέρλες ponzu και φύκια
Seabream carpaccio with sea urchin, lime, ponzu pearls and seaweed
Τόνος ταρτάρ με καπνιστή φάβα, σόγια, φρέσκια ντομάτα και ρίγανη
Tuna tartare with smoked fava, soya, fresh tomato, and oregano
Aχινός με ελαιόλαδο, λεμόνι και μπρουσκέτες
Sea urchin with olive oil, lemon, and bruschette
Καρπάτσιο μοσχάρι με κρέμα κιανού, βινεγκρέτ τρούφας και πίκλα μανιταριών
Beef carpaccio with cyano cream, truffle vinaigrette, and mushroom pickle
APPETIZERS
Ψητή μελιτζάνα με κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης, πέστο βασιλικού και κρέμα τυριού
Roasted eggplant with Florina pepper cream, basil pesto and cream cheese
Χειροποίητος ταραμάς με πούδρα αυγοτάραχου
Homemade tarama with bottarga powder
Baby καλαμάρι τηγανητό με καλαμποκάλευρο και αϊολί yuzu με το μελάνι του
Crispy fried baby squid with corn flour, and aioli yuzu with squid ink
Χταπόδι ψητό με muhammara και χαρίσα με μελανί
Grilled octopus with muhammara and harissa with ink
Μπιφτεκάκια black angus με κονφί ντομάτας, αριάνι και δυόσμο
Black angus meat balls with tomato confit, mint-buttermilk dressing
Κυδωνάτες πατάτες με κρέμα μετσοβόνε, χαρίσα και μπέικον
Oven baked potatoes with metsovone cream, harissa, and bacon
Χτένι ψητό με κρέμα από παστινάκι και βούτυρο μαντζουράνας
Scallop with parsnips cream and marjoram butter
Γαρίδες σαγανάκι με αριάνι και λάδι βασιλικού
Saganaki shrimps with ayran and basil oil
SALADS
Ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο, πορτοκάλι, σέλερι, ντομάτα, αισμπεργκ, λαδολέμονο και μαρινάτες γαρίδες
Chickpea salad with avocado, orange, celery, tomato, iceberg, lemon oil, and marinated shrimps
Burrata Κερκίνης με ντοματίνια, βασιλικό, σούπα ντομάτας και λάδι βασιλικού
Kerkini Burrata with cherry tomatoes, basil, tomato soup, and basil oil
Κυκλαδίτικη με ντοματίνια, φέτα μαλακή, αλμυρίκια, αγγούρι και πιπεριά
Cycladic with cherry tomatoes, soft feta cheese, tamarisk, cucumber, and pepper
Ψητά παντζάρια με καπνιστό χέλι, ανθότυρο Πάρου,
πίκλες παντζαριού και βινεγκρέτ από παλαιωμένο ροζέ βαλσάμικο
Grilled beets with smoked eel, anthotyro from Paros,
beetroot pickles, and vinaigrette from aged rosé balsamic
Κινόα με γαρίδες, αβοκάντο, wakame, αγγούρι, μάνγκο και βινεγκρέτ σόγιας- λάιμ
Shrimps, quinoa, avocado, wakame, cucumber, mango, and soy-lime vinaigrette
PASTA
Κινόα με γαρίδες, αβοκάντο, wakame, αγγούρι, μάνγκο και βινεγκρέτ σόγιας- λάιμ
Shrimps, quinoa, avocado, wakame, cucumber, mango, and soy-lime vinaigrette
Πάκερι αματριτσιάνα με λούζα Τήνου, burrata Κερκίνης και βασιλικό
Paccheri amatriciana with louza Tinos, burrata from Kerkini and basi
Ταλιολίνι λεμονιού με ψίχα καβουριού, λάιμ, τσίλι
Lemon tagliolini with crab meat, lime, chili
Αστακός λιγκουίνι μαγειρεμένος στους χυμούς του
Linguini lobster cooked in its juices
FROM THE WOOD OVEN
Αστακός γιουβέτσι
Lobster orzo
Beef short ribs σιγομαγειρεμένο με πουρέ από παστινάκι
Beef short ribs slow cooked with parsnip puree
Αρνίσια σπάλα σιγομαγειρεμένη για 12 ώρες στο ξυλόφουρνο με σελινόριζα
Lamb shoulder simmered for 12 hours in the wood oven with celeriac
Παριανή ρεβυθάδα με χταπόδι
Parian chickpeas with octopus
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γλάσο βοτάνων, baby πατάτες, μπρόκολο και Σαν-Μιχάλη Σύρου
Chicken marinated with Greek herbs, baby potatoes, broccoli, and San-Michali cheese from Syros
Ντομάτα και πιπεριά γεμιστές με ρύζι, κουκουνάρι και σταφίδα
Gemista Tomato and pepper stuffed with rice, pine nuts and raisins
FROM THE GRILL
ΚΡΕΑΤΑ / MEAT
Όλα τα κρέατα σερβίρονται με ένα συνοδευτικό της επιλογής σας
All meats come with one side of your choice
Premium Black Angus rib-eye
Premium Black Angus rib-eye
Premium Black Angus ταλιάτα flap
Premium Black Angus tagliata flap
Μπριζόλα μοσχαρίσια tomahawk USA Black Angus
USA Black Angus beef tomahawk
T-bone μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης 50 ημερών
T-bone steak, dry-aged 50 days
Μπριζολάκια Μαύρου χοίρου Γαλλική κοπής
Black pork chops – French cut
ΨΑΡΙ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ / FISH & SEAFOOD
Φιλέτο ψαριού ημέρας με αχνιστά χόρτα και σάλτσα μάραθου
Fish fillet of the day with steamed greens, and fennel sauce
Φιλέτο τσιπούρας με πουρέ αρακά, μπρόκολο και σάλτσα σαφράν
Sea bream fillet with pea puree, broccoli, and saffron sauce
Ψάρι ημέρας – Στο αλάτι ή ψητό
Fish of the day – Salt-Baked or Grilled
Γαρίδες με ασιατική sauce
Shrimp with Asian sauce
Αστακός
Lobster4r
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ / SIDES
Πατάτες τηγανιτές | baby πατάτες | λαχανικά ψητά | χόρτα αχνιστά | νιόκι με κρέμα παρμεζάνας
French fries | baby potatoes | grilled vegetables | steamed wild greens | gnocchi with parmesan cream
DESSERTS
Εκμέκ κανταΐφι με αμυγδαλόκρεμα αρωματισμένη με θυμάρι και παγωτό μαστίχας
Ekmek kadayifi with almond cream flavored with thyme, and mastic ice cream
Paris Brest με ναμελάκα λευκής σοκολάτας, πραλίνα φιστικίου Αιγίνης και παγωτό βανίλια
Paris Brest with namelaka white chocolate, pistachio praline and vanilla ice cream
Κρέμα από μοσχολέμονο με ζελέ δυόσμου, μπισκότο αμυγδάλου, τραγανή μαρέγκα και παγωτό πιπέρι
Lime cream with mint jelly, almond biscuit, crispy meringue, and pepper ice cream
Σοκολάτα Valrhona με φουντούκι, φράουλα και παγωτό φουντούκι
Valrhona chocolate with hazelnut, strawberry, and hazelnut ice cream
Ποικιλία φρέσκων φρούτων
Variety of fresh fruits